Geen extra spits in Brugge

Kristof Blomme
| 0 reacties
Geen extra spits in Brugge
Foto: © SC

Ondanks het uitvallen van Rune Lange en Mana Ishiaku lijkt er geen nieuwe spits meer bij te komen bij Club Brugge. De transferdeadline loopt morgennacht ten einde.

Voor de confrontatie met Valerenga werd nog gezegd dat, mits kwalificatie, er een bedrag zou vrijgemaakt worden om een extra aanvaller aan te trekken. Nu klinkt sportleider Marc Degryse al helemaal anders. "Ik denk dat de beoogde spitsen niet haalbaar zijn, zowel wat betreft transferprijs als persoonlijke eisen. Ook is er twijfel of ze meteen rendabel zullen zijn. We hebben 29 spelers in de kern. Zij zullen het moeten klaren", aldus Degryse.

Daarnaast neemt de sportleider van Club de verdediging van Bosko Balaban op zich. De nukkige Kroaat wil al een tijdje niet meer spreken met de pers. "De houding van Bosko betreuren we. Hij voelt zich onheus behandeld. Vooral de negatieve perskritieken raken hem heel diep. Zo lang hij zich intern correct blijft gedragen hebben we het recht niet hem met de vinger te wijzen. Je moet hem nemen zoals hij is." 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties