Ferrera naar Anderlecht?

Yves Decock
| 0 reacties
Ferrera naar Anderlecht?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag 21 september werd op de website van KV Kortrijk een bericht geplaatst in verband met de toekomst van Manu Ferrera bij KV Kortrijk. Daarin liet Ferrera weten dat hij van de club had vernomen dat hij aan het einde van het seizoen niet langer sportief directeur zou zijn bij KV Kortrijk.
Het bestuur van KV Kortrijk doet in dat verband de volgende officiële mededeling:

"Wij hebben met Manu Ferrera een afspraak gemaakt om in november rond de tafel te gaan zitten met het oog op een verlenging van zijn trainersfunctie met volheid van bevoegdheid inzake de transfers.
In beginsel was het de bedoeling om pas na nieuwjaar samen te gaan zitten, maar we hebben deze datum vervroegd omdat Manu Ferrera contacten heeft met RSC Anderlecht, meer bepaald met de heer Van Holsbeeck, manager van de club, voor het uitvoeren van scoutingopdrachten voor deze club. Bovendien heeft Manu Ferrera zijn twijfels geuit over het verderzetten van zijn trainerscarrière bij KVK of elders.
Precies om deze redenen willen wij Manu Ferrera overtuigen om zijn trainersfunctie in Kortrijk verder te zetten met volledige sportieve bevoegdheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties