Beheerraad in Genk, ontslag Broos?

Philippe Crols
| 0 reacties
Beheerraad in Genk, ontslag Broos?
Foto: © SC

Het gaat niet bepaald goed met Racing Genk. Nadat de Limburgers een dramatische start kenden in de competitie werden ze donderdag roemloos uitgeschakeld in de Uefa-beker. Hugo Broos zou daar vanavond wel eens de tol voor kunnen betalen. 

Vandaag, maandag, is er een beheerraad bij Racing Genk. Dit is uiteraard het logische gevolg van de tegenvallende resultaten. De uitschakeling in de Uefa-beker, afgelopen donderdag, was waarschijnlijk de druppel die de emmer deed overlopen. Volgens bepaalde bronnen zou de positie van Hugo Broos wel degelijk ter discussie staan. De beheerraad stond al een paar dagen gepland en heeft dus niets met het gelijkspel tegen Germinal Beerschot te maken. 

Mocht Broos inderdaad ontslagen worden, dan lijkt het logisch dat Ronny Van Geneugden en Pierre Denier het roer tijdelijk overnemen. Dat duo heeft al ervaring met zo'n situaties, want na het ontslag van Sef Vergoossen namen zij ook al de leiding over. Op langere termijn wordt al gesuggereerd dat Aimé Anthuenis terug naar Genk zou komen en dat Hugo Broos de volgende bondscoach wordt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties