Germinal Beerschot wint oefenwedstrijd

Dirk Pieters
| 0 reacties
Germinal Beerschot wint oefenwedstrijd
Foto: © SC

In de oefenwedstrijd tegen KVSK United kwam Germinal Beerschot gisteren aan de aftrap met een veredeld B-elftal.  Sezer Öztürk, die wel in de basis stond, fungeerde als draaischijf.   Germinal Beerschot was doorgaans de betere ploeg, maar hun tempo lag echter veel te laag.  Het enige gevaar was een schot van Van der Weerden.  Het was duidelijk een oefenwedstrijd waarin niemand een blessure wou oplopen, maar toch moest Jo Geerinckx vroegtijdig het veld verlaten.  Hoe lang hij aan de kant zal moeten blijven, is nog onduidelijk.
 
Na de herneming wisselde United bijna de hele ploeg terwijl Germinal Beerschot met dezelfde elf startte.  Verdediger Lolo kon, nadat de hele verdediging van KSVK United zich verkeek op een hoekschop, simpel binnenkoppen.  Amper vijf minuten later kon Öztürk de score verdubbelen.  De Turk krulde een magistrale vrije trap tegen de netten.  KVSK United kon daar weinig tegenover stellen, slechts één keer kon de thuisploeg de doelman van Germinal Beerschot aan het werk zetten.

DOELPUNTEN: 64' Lolo 0-1, 69' Öztürk 0-2

GERMINAL BEERSCHOT: Luciano, Ouon, Lolo, De Roeck, Rachid, Van der Weerden, Kemajou (46' Aters), Öztürk, Kubilskis, Verhoeven (46' Coppin), Camara
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties