Peersman wil weg, Stoke geïnteresseerd

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Peersman wil weg, Stoke geïnteresseerd
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Jawel, Tristan Peersman werkt nog steeds voor Anderlecht. Spelen doet hij echter niet meer. De doelman uit Hemiksem is dan ook op zoek naar een nieuwe club, zo laat hij verstaan in Het Nieuwsblad.

“Ik heb nog geen enkele wedstrijd van Anderlecht gezien dit seizoen”, begint Peersman. “De trainer begrijpt niet dat ik niet naar het stadion kom, maar ik heb hem uitgelegd dat het me te veel pijn doet om de anderen te zien spelen. Ik kijk zelfs niet naar de matchen op tv. Ik volg de wedstrijden op teletekst of op de radio, als ik in de wagen zit.”

“Deze zomer had ik een akkoord met Leeds.
Ik moest alleen nog medische testen afleggen, maar Vercauteren wou dat ik niet vertrok. De transfer van Proto zat vast en hij had drie doelmannen nodig. Ik heb dat moeilijk verteerd. Enerzijds wil de club van je af, uiteindelijk laten ze je niet gaan. Niemand in de club heeft me in het gezicht gezegd dat ze niet meer op mij rekenen. Maar ik voel het op allerlei manieren.”

Toch blijft Peersman hopen op een transfer: “Ik hoop in januari een nieuwe club te vinden, liefst in het buitenland. Hier zijn alle posten al bezet en als je bij Anderlecht gespeeld hebt, zoek je een nieuwe uitdaging. Ik reken op een gezellig club waar ik weer de oude kan worden. Financieel zal ik misschien moeten inleveren maar dat moet dan maar.” Stoke City, de club van Johan Boskamp en Carl Hoefkens, is alvast geïnteresseerd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties