Vanden Borre vindt Ajax maar niets

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Vanden Borre vindt Ajax maar niets
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre speelt volgend jaar niet voor Ajax. De youngster van Anderlecht liet weten dat hij een overgang naar de club uit Amsterdam niet ziet zitten. De net 18-jarige Vanden Borre is wel gecharmeerd door de belangstelling van Inter Milaan. “Maar de stap naar de Serie A is voorlopig nog te groot.”
 
“Tot op het einde van het seizoen blijf ik zeker bij Anderlecht voetballen. Daarna ben ik misschien weg. Maar een transfer naar Ajax behoort niet tot de mogelijkheden. Ajax is gen stap verder dan Anderlecht en het Nederlandse kampioenschap is niet beter dan het Belgische”, klinkt het Brusselse goudhaantje zelfzeker.
 
“Vooraleer ik naar de Serie A zou gaan, moet ik een tussenstap afleggen. Hamburg zou een goede oplossing zijn. Het Duitse voetbal is verbeterd.” Bij de Noord-Duitse club, die vorig jaar al verregaande interesse toonde in Vanden Borre, spelen met Emile Mpenza en Daniel Van Buyten nog twee andere Belgische internationals. “We zien op het einde van het seizoen wel wat het wordt”, blijft hij de rust zelve. [AN] 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties