Antwerpse fans betrokken bij ongevallen

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerpse fans betrokken bij ongevallen
Foto: © SC

Een goed weekend voor zowel Antwerp als Germinal Beerschot op sportief vlak. Maar zeer triest nieuws omtrent supporters van beide clubs. Zowel supporters van Antwerp als van Germinal Beerschot raakten zaterdag betrokken bij ongevallen. 

In Wilrijk liet een “Kielse rat” het leven in een ongeval. Vier andere vrienden raakten gewond. De fans waren op weg naar huis na de gewonnen wedstrijd tegen Lierse. Ter hoogte van de ijspiste Antartica slipte de wagen, knalde tegen een elektriciteitspaal en ging overkop. Een 16-jarige jongen uit Hoboken overleefde de klap niet. Zijn broer en drie vrienden kwamen er met lichte verwondingen vanaf. Voetbalkrant.com wenst de familie en vrienden veel sterkte.

Ook enkele Antwerp-supporters waren betrokken in een een ongeval. Twee bussen met fans botsten op de E19 in Rumst tegen elkaar. Aan de afrit Rumst-Duffel op de E19, in de richting van Brussel, moest een bus met leden van supportersclub The Great Old plots remmen. De tweede bus met leden van de supportersclub Mickeys uit Deurne kon de bus niet meer ontwijken. Een kop-staartbotsing was het gevolg. 

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar niemand wou naar het ziekenhuis voor een onderzoek, het was immers voetbal. De supporters werden in allerijl met vervangbussen naar het KV-stadion gebracht. Ze moesten geen minuut van de wedstrijd missen. Speciaal voor hen was de aftrap tien minuten uitgesteld. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties