Léonard wil meerjarig contract

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Léonard wil meerjarig contract
Foto: © SC

Standard zoekt niet alleen naar versterking, het tracht ook zijn huidige spelerskern te behouden. Zo praat het clubbestuur van de Rouches momenteel met Philippe Léonard over een contractverlenging. Léonard wil wel blijven, maar wil dan wel een contract van enkele jaren.

“Als ik blijf, wil ik wel iets meer stabiliteit, en dus een contract van lange termijn”, vertelt Léonard op standard.be. “Maar momenteel telt enkel het voetbal. We staan voor een belangrijke maand en ik besef dat het publiek wenst dat we alle wedstrijden gaan winnen, maar zo eenvoudig zal het natuurlijk niet zijn. Het zou zelfs niet catastrofaal zijn mochten we geen herfstkampioen worden. Het is enkel in mei dat de prijzen uitgedeeld worden.”

“Ik heb tevens de indruk dat de directie de kern gaat versterken. Jorge Costa is een goeie transfer, maar ik zou ook nog een aanvaller toevoegen aan de groep. We hebben nood aan een doelpuntendief. Mocht ik baas zijn, dan zou ik toch eens informeren bij Mbo Mpenza of Jestrovic, maar dat is wel zonder hun exacte situatie te kennen hoor. Maar met Luciano weten we nooit. Die verraste ons vorig seizoen reeds door het contract van Sérgio bijvoorbeeld te verlengen met drie seizoenen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties