Opwijk haalt versterking binnen

Steven Bologne
| 0 reacties
Opwijk haalt versterking binnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSK St. Paulus Opwijk wil zich koste wat kost versterken om zich te handhaven in vierde B. De club bereikte een overeenkomst met vier spelers waarvan er al zeker drie daadwerkelijk voor de club zullen uitkomen na Nieuwjaar.

Bij derdeklasser Bornem werd niemand minder dan Mike Van Laethem weggehaald. De goaltjesdief was eerder actief bij Verrewinkel (twee seizoenen) en SK Lebbeke (één seizoen) waar hij respectievelijk 28 en 9 keer de netten bol zette.

Tweede aanwinst is Jamal Charifi, die overkomt van tweedeklasser VW Hamme. De rechterflankspeler speelde in het verleden ook nog voor Berchem Sport. Tot slot komt ook doelman Gunter Magits (foto) zeker naar Opwijk, hij komt over van derdeklasser White Star Woluwe. Daar was hij jarenlang eerste doelman maar sinds kort moet hij de handschoenen doorgeven aan Clepkens.

De vierde versterking wordt mogelijk David Rimbold van Woluwe. Rimbold mag de club verlaten en bereikte reeds een overeenkomst met Opwijk maar tekende er nog niet. Ook reeksgenoot Rhode Verrewinkel toonde zijn interesse in de linksvoetige verdediger.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties