Club wil De Camargo heel graag

Kristof Blomme
| 0 reacties
Club wil De Camargo heel graag
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Niet Salou, maar wel Igor De Camargo van Brussels zou hoog op het verlanglijstje van Club Brugge staan. Voorzitter Vermeersch lijkt nu toch geneigd de spits te laten gaan, al zijn er nog een aantal knelpunten.

Het lijkt Club Brugge menens met De Camargo. Blauw-zwart bracht bij Brussels een nieuw bod uit. Na het weekend zou er verder onderhandeld worden, waardoor alles snel moet gaan. De transfermarkt sluit immers al op 31 januari, dinsdagnacht dus. Club zou de aanvaller vooral willen aantrekken met het oog op volgend seizoen, dan zullen waarschijnlijk Portillo, Balaban en Lange andere oorden opzoeken. Om de aanpassing te vergemakkelijken zou Club hem echter het liefst nu al zien komen.

Toch zijn er nog enkele problemen. Eerder beweerde voorzitter Vermeersch namelijk dat Franse clubs tot drie miljoen euro veil zouden hebben voor de 22-jarige Braziliaan. Dat betaalt Club natuurlijk nooit. Toch zou de exentrieke voorzitter het bod wel in overweging nemen. Ander probleem is dat Brussels enkel nog Niçoise en Snelders zou hebben in de voorlinie, wat veel te weinig is. Club zelf wil echter geen aanvaller in de overeenkomst betrekken. Wordt zeker nog vervolgd... .
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties