Lange: "Vertrek bij Club zou me zwaar vallen"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lange: "Vertrek bij Club zou me zwaar vallen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het zijn harde tijden voor Rune Lange. De aanvaller van Club Brugge kwam dit seizoen amper aan spelen toe door een opeenstapeling van blessures. Die blessures konden op geen slechter moment komen, want Lange is in juni einde contract bij Club. De kans dat de Noor in Brugge een contractverlenging krijgt, is daardoor niet echt bijster groot. Op clubbrugge.be blikt Lange vooruit.

"De opeenvolging van blessures is erg frustrerend voor mij", vertelt Lange. "Net op het moment dat je bij jezelf denkt dat alles in orde komt, moet je weer langs de kant. Dat is hard. Bovendien legt het ook een hypotheek op mijn toekomst.  Ik moet me nu volledig op mijn revalidatie gaan concentreren en in feite was ik van plan om tijdens de winterstop de knoop door te hakken wat betreft de toekomst. Die plannen moet ik nu even opbergen en eerst weer fit raken."

"Ik wil zeker overwegen om langer bij Club te blijven, maar ik heb tot dusver nog niet met het bestuur rond de tafel gezeten.  Het zal zeker en vast even slikken zijn als ik beslis om te vertrekken. Club Brugge zal altijd een mooi plekje in mijn hart krijgen, want het is de enige ploeg waar ik zo lang speelde. Daarenboven boekte ik hier heel wat successen en werd ik steeds geapprecieerd voor mij prestaties."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties