K. Vlimmeren Sp. - KVK Tienen 0 - 2

Guillaume Belaey
K. Vlimmeren Sp. - KVK Tienen  0 - 2

1ste Helft : In de 9’ kwam Put alleen voor de keepster van Vlimmeren maar de bal werd in hoekschop gewerkt. De Vlimmerense verdediging hield stand  waarbij veel middenveldspel. Mede hierdoor viel er in de eerste helft nauwelijks iets te beleven.

2de Helft :
In de 67’ kreeg Cooymans na een persoonlijke doorbraak een enige kans maar Tienense doelvrouw Peeters liet zich niet verrassen. KVKT kwam aanvallender in de wedstrijd en op aangeven van Van Fraechem kon Put in de 74’ scoren. Dit bracht de stand op 0-1. In de 80’ kon Van Fraechem opnieuw doorgaan op links trok voor tot bij Put en die aarzelde niet om de eindstand 0-2 vast te leggen. Een verdiende overwinning van KVKT die zijn 3de plaats in de algemene rangschikking meteen verstevigde.