R. Wezemaal - Lentezon Beerse 3 - 0

Guillaume Belaey
R. Wezemaal - Lentezon Beerse   3 - 0

De technisch betere ploeg won.

Eerste helft: Een goed georganiseerd Beerse moest zich pas in de 42’ gewonnen geven na een mooie aanval via Karen Meeus, Kistel Verelst en afwerker Kristien Elsen. Daarvoor had de thuisploeg het helemaal niet onder de markt met het stugge, doch faire bezoekende weerwerk. Net voor rusten nog een onhoudbaar strak schot, netjes in de haak van Hanne van de Goor. Opluchting in de thuisrangen, teleurstelling bij de bezoekers.
Tweede helft: Beerse besloot voor een aansluitingstreffer te gaan en hoe langer de wedstrijd vorderde, hoe langer het duidelijk werd dat dit ging gebeuren. Bezoekende goalie Veerle Willekens werd werkloos en een uiterst bedrijvige Kim Verlooy was enkele malen zeer dicht bij een treffer. 10’ voor tijd miste Sarah Glazemaekers ongelukkig een opgelegde kans om er terug een echte match van te maken en toen net daarna ook Kim Verlooy nog eens net dat tikkeltje geluk miste ging de bal zoals gewoonlijk er aan de overkant wel in. Een vrije trap van op links werd met het hoofd in doel verlengd door Inge Heiremans.
Om te winnen moet je scoren en dus staat de overwinning van de thuisploeg buiten kijf. Bij de bezoekers kon men zich echter wel niet van het gevoel ontdoen dat er misschien toch iets meer in had gezeten.

Doelpunten: 42’ Kristien Elsen (1-0), 45’ Hanne Van de Goor (2-0), 87’ Inge Heiremans (3-0)