Kamiel Spiessens mag mee naar het WK

Harald Berings
| 0 reacties
Kamiel Spiessens mag mee naar het WK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kent u Kamiel Spiessens en Jimmy B nog? Het zijn maar twee van de vele typetjes waarmee Chris Van den Durpel de TV1-kijker en later ook die van VT4 kon inpakken. Zijn parodiëen en sketches vielen zo in de smaak dat VT4 er nu aan denkt om Van den Durpel ook in te schakelen tijdens de uitzendingen van het WK Voetbal 2006 in Duitsland.

"Een reeks korte komische filmpjes, allen in het kader van het wereldkampioenschap, moeten voor een luchtige noot zorgen tijdens de WK-spanning, alsook de programma's aantrekkelijk maken voor niet-voetbalfans", aldus VT4, dat deze zomer samen met KanaalTwee het WK zo goed mogelijk tot in de Vlaamse huiskamer zal proberen brengen. 

Van den Durpel werd al eerder opgemaakt op de Belgische voetbalvelden, als trouwe supporter van Sporting Lokeren. Eerder werden ook Ann van Elsen en Hans Otten al naar voren geschoven als rand-entertainers bij de WK-uitzendingen. Carl Huybrechts zal dan weer de presentatie en wedstrijdanalyses voor zijn rekening nemen. Bij KanaalTwee wordt Robin Janssens getipt als de meest geschikte kandidaat. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties