Victor wil Rode Duivel worden

Thomas Dubois
| 0 reacties
Victor wil Rode Duivel worden
Foto: © SC

Afgelopen winter maakte de Braziliaan Victor de overstap van Club Brugge naar Germinal Beerschot. Hij hoopte zo meer te spelen en zich zo in de gratie te spelen van andere clubs. Nu enkele maanden later staat Victor samen met Germinal Beerschot tegenover Club Brugge. En nog is de situatie niet volledig rooskleurig voor Victor. Hij begon sterk met onder andere enkele basisplaatsen maar daarna ging het opnieuw bergaf. Onlangs kreeg hij te horen dat z’n contract niet verlengd wordt en dat hij dus de club mag verlaten aan het einde van het seizoen.
 
Een verklaring voor z’n minder spelen heeft hij niet. “De trainer is de baas. Als hij beslist me op de bank te zetten, kan ik niet anders dan dat te aanvaarden. Het is moeilijk om dat te aanvaarden. Zowel bij Club als hier kreeg ik niet genoeg tijd om me te bewijzen”, aldus de Braziliaanse spits in Het Nieuwsblad.
 
Voor volgend seizoen zit hij gebeiteld, zegt hij zelf. Z’n manager is bezig met enkele clubs waaronder enkele Belgische, Braziliaanse en ook nog enkele clubs uit andere Europese landen. Maar waar hij speelt volgend seizoen, kan hem niet zoveel schelen. Als hij maar speelt. “Ik verkies België omdat ik de Belgische nationaliteit wil aanvragen en voor de nationale ploeg van België wil spelen. De nationale ploeg van Brazilië is te hoog gegrepen, maar die van België lijkt me wel mogelijk.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties