Baseggio heeft akkoord met Treviso

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Baseggio heeft akkoord met Treviso
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Walter Baseggio blijft mogelijk toch bij Treviso. De middenvelder van Anderlecht bereikte een persoonlijk akkoord met de Italiaanse club.

Baseggio speelde een half seizoen op uitleenbasis bij Treviso. De club zakte naar de Italiaanse tweede klasse, maar hoopt Baseggio toch te houden. De middenvelder leek niet bereid om een afdeling lager te gaan voetballen, maar het interessante contractvoorstel voor drie jaar met optie voor een vierde bracht daar blijkbaar verandering in. Ook Standard toonde interesse, maar daar kon Baseggio niet eens de helft verdienen.

Treviso concentreert zich nu op Anderlecht. Op clubniveau is er immers nog geen akkoord. Anderlecht vraagt 2,5 miljoen euro, maar het is niet uitgesloten dat de club die prijs wat laat zakken.

 

Vanderhaeghe blijft wel bij Anderlecht
Yves Vanderhaeghe blijft dan weer wel bij Anderlecht. De middenvelder zet eerstdaags zijn handtekening onder een contract voor één extra seizoen. Met Olivier Deschacht wordt er binnenkort ook onderhandeld. Jelle Van Damme tekent dan weer wellicht begin volgende week bij Anderlecht. [TH]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties