Antwerp op stage in Manchester

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp op stage in Manchester
Foto: © SC

Nog een goede week en dan begint het grote werk voor de Great Old. Dan neemt Antwerp het in de Beker van België op tegen Francs Borains. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe seizoen zakte de Antwerp-delegatie enkele dagen geleden af naar Manchester. De technische staf en spelers logeren in een comfortabel hotel vlakbij het trainingscomplex van Carrington. 

Zaterdag kregen de rood-witten al een eerste voorproefje. De Antwerp-delegatie was aandachtig toeschouwer op Old Trafford bij de wedstrijd tussen Manchester United en Sevilla. Louis Saha, Cristiano Ronaldo en de jonge invaller David Jones verzekerden de 3-0 zege. De spelers van Antwerp trokken niet enkel naar Manchester om de echte sterren aan het werk te zien. Onder leiding van coach Andy Welsh kregen ze al enkele pittige trainingen te verwerken. Ook maandag vertoeven de spelers op het trainingsveld met enkele grote sterren. Zowel de kern van Manchester als de Engelse nationale selectie zullen er een oefensessie houden.

Verschillende spelers die eerder al op de Bosuil speelden, zijn ondertussen vertrokken naar andere clubs. Zo vertrok Lee Martin op uitleenbasis naar Glasgow Rangers en gaat Adam Eckersley on loan naar Denemarken om er de komende twaalf maanden de kleuren van het Deense Brondby te verdedigen. [CAN]        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties