Anderlecht jaagt op Argentijns international

bernie de vuyst
| 0 reacties
Anderlecht jaagt op Argentijns international
Foto: © SC

Anderlecht speurt al een heel tijdje naar een rechtsvoetige verdediger. Paars-wit kon echter niemand strikken voor het sluiten van de transfermarkt. Toch geven de Brusselaars de hoop niet op en zoeken ze naar vrije spelers. Lionel Scaloni is een vrije speler die zeer hoog op het verlanglijstje van Anderlecht staat.

Scaloni kan heel wat adelbrieven voorleggen. De 28-jarige rechtsback speelde meer dan 200 wedstrijden in de Primera Division voor Deportivo de La Coruña. Onlangs had de verdediger een dispuut met de Spaanse club zodat zijn contract verbroken werd. Na de winterstop speelde de Argentijn trouwens al op uitleenbasis voor West Ham. In eigen land speelde hij voor Estudiantes en Newell's Old Boys.

El Toro speelde ook al voor de nationale ploeg van Argentinië. Tijdens het afgelopen WK hield Scaloni niemand minder dan Javier Zanetti uit de selectie. In 1997 won de polyvalente Zuid-Amerikaan, die ook op het middenveld kan spelen, het WK voor junioren met zijn land. Scaloni beschikt eveneens over een Italiaans paspoort. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties