Boussoufa: 'Was het gezeik kotsbeu'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Boussoufa: 'Was het gezeik kotsbeu'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa praat weer met de pers. De middenvelder van Anderlecht had na de wedstrijd tegen Genk een persstop ingelast, maar die is nu weer voorbij.

"Voor de wedstrijd tegen Racing Genk werd mijn rendement in vraag gesteld door een Franstalige krant: 'Als een moslim tussen 5u 's morgens en 19u 's avonds niet mag eten, hoe kan Boussoufa dan om 18 uur een topprestatie leveren tegen Genk?", legt Boussoufa uit in Het Laatste Nieuws. "Ik geloofde mijn eigen ogen niet. Nergens werden de andere moslims vernoemd: Hassan, Serhat of Allagui. Was dit een persoonlijke aanval? Na het bewuste artikel heb ik mezelf daarom een persstop opgelegd. Ik was alle gezeik kotsbeu. De ramadan geeft me net extra power!"

"Ik snap dat gedoe eigenlijk niet. Ik mag, denk ik dan, best tevreden zijn over mijn eerste maanden bij Anderlecht. Voor mijn prestaties in de Champions League geef ik mezelf een zes op tien. In de competitie haal ik een zeven. Al is het mijn doel om dat op te krikken naar een 8."

Ook over de Gouden Schoen leek de Nederlandse Marokkaan zelfzeker. "Of ik hem wil? Dat zou uiteraard mooi zijn. En ik zie niet direct andere kandidaten, jij wel? Maar ach, ik heb alle tijd om die Schoen te winnen. Ik wil zeker nog twee jaar voor Anderlecht voetballen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties