Kielse nieuwssprokkels

Geerts Danny
| 0 reacties
Kielse nieuwssprokkels
Foto: © SC

28.10.2006

* SPANDOEK - De sfeergroep Armata Viola herinnerde de spelers overduidelijk aan hun slappe bekerprestatie van afgelopen woensdag, want toen Cruz é Co vanavond het speelveld betraden werd een immens grote spandoek uitgerold, met daarop "Opgedragen aan de supporters die er woensdag wél voor gingen". Duidelijke taal, heet zoiets.

* TIA - Tia Hellebaut, die enkele maanden geleden goud won bij het hoogspringen op het WK-atletiek in Göteborg, werd - als Germinal Beerschot-fan - voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Charleroi in de bloemetjes gezet... en mocht daarna ook nog de aftrap geven.

* CRUZ - Daniel Cruz liep in een kopbalduel een diepe wonde aan de wenkbrauw op. Hij moest naar het ziekenhuis gevoerd worden, waar de blessure gehecht werd. Onze kapitein keerde onmiddellijk terug naar het Kiel... waar hij, na de late, onverwachte gelijkmaker van Charleroi, mee in zak en as gedompeld werd.

* GEEN COMMENTAAR - Zowel voorziter Jos Verhaegen als ondervoorzitter Herman Kesters stapten na afloop van de wedstrijd - allebei met een donderwolkgezicht - de Kielse kleedkamer binnen. Wat er gezegd werd? "Geen commentaar", luidde het.

* GEEN COMMENTAAR (bis) - Ook de spelers zelf hulden zich (bijna allemaal) in stilzwijgen. Ook de tandem Losada-Colman, die voor het knap uitgespeelde Germinal Beerschot-doelpunt, hield de Argentijnse lippen stijf op elkaar. "We zeggen liever niks. Iedereen is verantwoordelijk voor wat hier vanavond gebeurde. We moeten dit eerst in groep bespreken en verwerken."

Danny Geerts

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties