Zultse VV - KVK Tienen 0-3

Guillaume Belaey

Inleiding: Geen gemakkelijke verplaatsing voor KVKTienen, die de laatste jaren de punten liet liggen bij Zultse VV

1ste helft: In de 1ste helft verschijnen Das, Ebhodhage en Huybrechts alleen voor de keepster van Zultse maar zij kunnen de klus niet klaren Dit zijn de voornaamste punten van deze zeer matige 1ste helft.

2de helft: Na de rust komt KVKT iets gedrevener uit de kleedkamers.Dit resulteert zich in de 57’ in een vrijschop buiten de grote rechthoek, deze wordt strak genomen door Elke Meers. De 0-1 stand is een feit. 5’ later bereikt Veerle Van Der Motte met een goede diepe bal Meers, die alzo haar 2de doelpunt van de namiddag scoort (0-2) In de 63’ kan Philtjens, Ebhodaghe bereiken waarbij deze laatste de eindstand op 0-3 vastlegt.

Commentaar: Al bij al een verdiende zege voor KVKT in deze matige wedstrijd. Volgende woensdag de bekerwedstrijd tegen Borgloon, waar C. Coteur en E. Meers hun ex-ploeggenoten kunnen begroeten.

Ploeg KVKT: Peeters-Deruyter-Moens (72’ Onclin)-Clessens-Huybrechts (40’Van Der Motte)-Meers-Paulus (60’ Vleminckx)-Ebhodaghe-Coteur-Philtjens-Das

Wisselspeelsters: Weyntjes

Doelpunten: 53’ 0-1 Meers,  56’ 0-2 Meers,  63’ 0-3 Ebhodaghe

Kaarten: Geel: Clessens (KVKT)

Verslag: Sindy Put