Onyewu speelt wellicht laatste wedstrijd bij Standard

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Onyewu speelt wellicht laatste wedstrijd bij Standard
Foto: © SC

De kans is bijzonder groot dat Oguchi Onyewu vanavond zijn laatste wedstrijd in het shirt van Standard speelt. Er is veel interesse voor de verdediger en de speler zelf zou dan ook graag vertrekken. Alleen een transfer naar Real Madrid ziet hij niet zitten.

"Het wordt een speciale wedstrijd ja", vertelt Onyewu in Het Nieuwsblad. "Want als het van mij afhangt, ben ik straks weg. Naar welke club? Dat weet ik nog niet. Mijn managers onderhandelen met verschillende clubs. Haast dagelijks heb ik contact met hen. Er is interesse uit Engeland, Griekenland, Duitsland, Spanje, Italië. Namen noemen doe ik niet. Behalve Fulham dan. Omdat die in de pers al is uitgelekt."

"Real Madrid? Neen, die wordt het niet. Bij Real Madrid kom ik waarschijnlijk niet aan spelen toe. Ik heb geen zin om mij daar als marketing tool te laten gebruiken (de Spaanse topclub wil met Onyewu kunnen inspelen op de Amerikaanse markt, red.)."

"Mijn voorkeur gaat uit naar Engeland. Maar als ik moet kiezen tussen een Engelse middenmoter en een Italiaanse topclub, liggen de zaken anders. We zien wel..."    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties