Anderlecht houdt Knol in de gaten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Anderlecht houdt Knol in de gaten
Foto: © SC

Ruud Knol, een verdediger van Vitesse Arnhem, wordt gevolgd door landskampioen RSC Anderlecht. De Brusselaars zijn wel niet de enige gegadigden want ook het Engelse West Ham United en het Turkse Gençlerbirligi zien de Nederlander zitten. Wellicht is Knol wel pas een optie voor Anderlecht mocht de transfer van de Zweed Max Von Schlebrügge niet doorgaan.

In de Nederlandse krant De Gelderlander liet Knol weten dat hij het leuk vindt dat zulke club hem volgen, maar dat het pas interessant wordt als er daadwerkelijk iets op papier komt te staan. Knol, op het einde van het seizoen transfervrij wegens einde contract, laat de zaken gewoon op zich afkomen. Of hij zal vertrekken nog voor het einde van deze maand ligt meer in de handen van zijn club Vitesse dat uiteraard nog een afkoopsom zal eisen.

"Ik heb nog een contract tot de zomer. Ik heb gezegd dat ik het seizoen hier wil afmaken, tenzij er een heel mooie club komt. We zijn het seizoen begonnen met deze club en ik wil het seizoen nu ook afmaken. Het loopt nu goed", aldus Knol.

Vitesse heeft al een vervanger voor Knol op het oog, namelijk de Ecuadoriaanse international Giovanni Espinoza. "We hebben een vervanger klaar staan. Ik wil Knol niets in de weg staan. Als hij wil vertrekken, mag hij gaan. Dan zullen wij die Zuid-Amerikaanse verdediger halen", aldus Vitesse-coach Aad De Mos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties