Sonck en Thijs nekken Anderlecht

Sonck en Thijs nekken Anderlecht
Foto: © SC

Landskampioen Anderlecht speelde dinsdag nog een oefenpartij tegen het Duitse Borussia Mönchengladbach. Paars-wit ging met 3-1 de boot in. Onder andere Thijs en Sonck scoorden voor de Duitsers. 

Gladbach domineerde de eerste helft en kwam na een kwartier op voorsprong. Insua bediende Degen en het stond 1-0. Niet zo heel veel later verdubbelde Wesley Sonck de score, al dient het wel gezegd te worden dat vooral het voorbereidende werk van Thygesen en Insua voor het doelpunt zorgde. Anderlecht kwam op het halfuur terug. Goor stond plots volledig vrij voor Keller en scoorde de aansluitingstreffer. Toch stond het aan de rust 3-1, want Bernd Thijs zette nog een strafschop om. Dat was het dan ook, want in de tweede helft werd er vooral veel gewisseld en was goed voetbal brengen niet makkelijker natuurlijk. 

Anderlecht speelde met: Schollen, Wasilewski, Pareja, Juhasz, Deschacht, Legear, Leiva, Goor, Hassan, Frutos (38' Mbokani), Mpenza.

Tweede helft: Proto, Odjidja Ofoe, Felipe, Van Damme, Lamah, Olufemi (73' Lifondja), Biglia, Vanden Borre, Boussoufa, Mbokani, Tchite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties