Anderlecht gaat met Juve onderhandelen

Anderlecht gaat met Juve onderhandelen
Foto: © SC

Anthony Vanden Borre speelt volgend seizoen mogelijk voor Juventus Turijn. Het nieuws dook eind januari op in de Italiaanse media, maar manager Herman Van Holsbeeck ontkende dat. Antonio Stina, de zaakwaarnemer van de rechtsback, maakte echter nu tegenover Tutto Mercato Web bekend dat er eind deze maand onderhandelingen tussen de twee clubs zullen plaatsvinden.

Stina: "De onderhandelingen zullen plaatsvinden op het einde van de maand, na het Viareggio-tornooi. Het was normaal voorzien voor afgelopen zaterdag, maar doordat Juve zijn wedstrijd tegen Vicenza moest verhuizen van maandagavond naar zaterdagnamiddag is de bijeenkomst niet kunnen doorgaan."

"Anthony is een supporter van Juventus dus dat zegt veel. We zullen proberen een overeenkomst te sluiten zodat de speler kan verkassen naar Juventus. Daarom praten we alleen met de Bianconeri. Mocht er geen overeenkomst bereikt worden, dan zullen we ook naar andere voorstellen luisteren. Er zijn immers nog andere Italiaanse clubs geïnteresseerd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties