Vermeersch is in alle staten - bis

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vermeersch is in alle staten - bis
Foto: © SC

Brussels-voorzitter Johan Vermeersch is voor de zoveelste keer dit seizoen in alle staten na een nieuwe wanvertoning van zijn club tegen Standard. Op eigen veld werd met 0-3 verloren van de Rouches. Nochtans had FC Brussels enkele goede weken achter de rug waarin weer punten werden gepakt.

"Het is een schande. Op die manier hoeft het voor mij echt niet meer. Dan stop ik er nog liever mee. Deze prestatie was beneden alle peil, eigenlijk eerste klasse onwaardig", aldus Johan Vermeersch in Het Laatste Nieuws.

Vermeersch heeft alvast weer maatregelen in petto. Het idee van de fluitjes die hij aan de supporters zou uitdelen om hun club uit te fluiten, heeft hij inmiddels achterwege gelaten, maar de Brussels-preses blijft creatief in zijn maatregelen. "De volgende drie dagen sluit ik alle deuren van het stadion. Het heeft toch geen enkele zin dat mijn spelers komen trainen, zeker niet na wat ik tegen Standard zag", besluit de flamboyante ondernemer. En mocht het u nog verbazen, Albert Cartier, de Franse trainer van de club, staat weer volop ter discussie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties