Goor en Vrancken in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Goor en Vrancken in Studio 1
Foto: © SC

Speeldag 25 in de Jupiler League belooft vuurwerk met zondag als hoogtepunt de absolute topper tussen Racing Genk en Anderlecht. Studio 1 stuurt voetbalkenners Gert Verheyen en Gilles De Bilde uit om de wedstrijd van het jaar te volgen. Samen met Frank Raes blikken ze zondag uitgebreid terug op deze topper.

Bij winst kan Genk afstand nemen van titelconcurrent Anderlecht. De Brusselaars hebben dan weer iets recht te zetten na de 1-4-nederlaag van de heenronde. Anderlecht-aanvoerder Bart Goor en Genk-middenvelder Wouter Vrancken vertellen hoe zij de sleutelmatch in de Jupiler League beleefden.

Na de mindere heenronde geraakt het Anderlecht van Bart Goor de jongste weken helemaal onder stoom. Eerst werd Racing Genk verslagen in de Beker van België, daarna moest Charleroi voor de bijl in de competitie. Goor is bezig aan zijn vijfde seizoen bij paarswit. De 33-jarige flankmiddenvelder bezoekt zondag zijn ex-club. Op het veld zal hij regelmatig Wouter Vrancken tegen het lijf lopen en het zal er niet altijd even vriendschappelijk aan toe gaan. Vrancken is immers de schokbreker op het Genkse middenveld én zelfuitgeroepen klootzak van de ploeg. Met zes doelpunten en zes assists heeft de Limburger een groot aandeel in het succes van Genk. Zondag bekampen beide sterkhouders elkaar niet enkel op het veld, maar ook aan Franks tafel.

In 'Pinanti is Pinanti' vechten Julien Cools en Nico Claesen het volgende pinanti-gevecht uit. Nico Claesen maakte in zijn gloriejaren het mooie weer bij Standard, Antwerp, Tottenham Hotspur en Stuttgart. Vandaag traint Nico vierdeklasser Patro Eisden Maasmechelen. Julien Cools liep zich jarenlang te pletter op het middenveld van Club Brugge. Julien heeft vandaag het Belgisch erfgoed in handen als assistent-trainer van de nationale -19-jarigen. Cools of Claesen, een van deze twee wordt de achtste en laatste kwartfinalist.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties