Lierse zoekt vrijwilligers voor evacuatie-oefening

Philippe Crols
| 0 reacties
Lierse zoekt vrijwilligers voor evacuatie-oefening
Foto: © SC

Eersteklasser Lierse heeft in de media een oproep gedaan om vrijwilligers te zoeken voor een evacuatie-oefening. Er zijn zo'n 600 mensen nodig.

Lierse deed de volgende oproep:
Het is in ons allen belang dat we deze oefening doen met zoveel mogelijk vrijwilligers, liefst 600 maar het mogen er gerust meer zijn. De bedoeling is dat zowel brandweer, Rode Kruis, politie, stewards, veiligheidsverantwoordelijken en supporters hier iets uit leren, vooral wat er mis kan lopen zodat in geval van serieuze evacuatie de nodige veiligheidsmaatregelen zijn genomen in het belang van de veiligheid onze supporters.

Daarom verleent het supportersverbond van K. Lierse S.K. vzw en Lierse 2006 vzw hun medewerking aan deze evacuatie. In de toekomst zal het zelfs verplicht zijn om dit jaarlijks te herhalen.

Wij willen dan ook een oproep doen naar alle supporters om zeker aanwezig te zijn op donderdag 10 mei 2007 vanaf 19 uur in de P-vakken. Na de evacuatie oefening krijgt iedereen een gratis drankje aangeboden van K. Lierse S.K.

K. Lierse S.K. , brandweer, Rode Kruis, politie, stewards, Lierse 2006 vzw en het supportersverbond K. Lierse S.K. vzw rekenen op uw aanwezigheid en danken jullie bij voorbaat.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties