Anderlecht-belofte naar KVK Tienen

Bart Hermans
| 0 reacties
Anderlecht-belofte naar KVK Tienen
Foto: © SC

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is er de officiële bevestiging. Régis Lacroix , de broer van middenvelder Michaël Lacroix speelt vanaf volgend seizoen bij KVK Tienen

Hij tekende een contract voor drie seizoenen. De talentvolle speler krijgt vaak het etiket 'spits' opgespeld, maar kan ook op het middenveld op diverse posities postvatten.

De 19-jarige speler kreeg net als zijn broer Michaël zijn opleiding bij RSC Anderlecht, waar hij als belofte zelfs deel uitmaakte van de brede selectie voor de Champions League. Sinds januari werd Lacroix uitgeleend aan eersteklasser KSV Roeselare waar hij opnieuw aan zijn beste vorm timmert na een kruisbandletsel. 

Iedereen is het er over eens dat hij de kwaliteiten bezit om net als zijn broer Michaël een smaakmaker te worden van het Tiense elftal. De club is dan ook verheugd dat de Anderlecht-belofte voor Tienen koos. Michaël Lacroix kijkt alvast uit naar de komst van zijn broer, die naar eigen zeggen nog beter is dan hijzelf. Nooit eerder speelden ze samen in één team.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties