Seizoen Masureel ten einde

K M
| 0 reacties
Seizoen Masureel ten einde
Foto: © SC

Het seizoen van Jan Masureel zit erop. De rechts-back zal de twee laatste wedstrijden van SK Deinze niet meemaken wegens schorsing. Komende zondag zit de geleende verdediger van Cercle Brugge een schorsingsdag uit voor een teveel aan gele kaarten, terwijl hij het weekend daarop tegen KV Oostende een schorsingsdag uitzit voor de rode kaart die hij opliep tegen Waasland.
 
Concreet betekent dat eveneens dat Masureel waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van Deinze heeft gespeeld. De verdediger kreeg van toekomstig Cercle-coach Glen De Boeck te horen dat er niet op hem gerekend wordt voor volgend seizoen. Masureel heeft bij de Brugse ploeg echter nog een contract tot 30 juni 2008 en het bestuur van Deinze vreest dat ze niet voldoende geld op tafel gaan kunnen leggen om de rechts-back over te nemen.
 
Naast Masureel kregen ook Elimane Coulibaly en Ernest Nfor te horen wat hun straf is na de rode kaart die ze respectievelijk pakten in de wedstrijd tegen FC Dender en Waasland. Beide missen de laatste wedstrijd van het seizoen tegen KV Oostende terwijl Nfor ook de eerstkomende wedstrijd van volgend seizoen vanuit de tribunes zal moeten aanschouwen. Joeri Pardo is dan weer geelgeschorst voor de wedstrijden van zondag tegen KVK Tienen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties