Vanden Borre maakt een levensdroom waar

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vanden Borre maakt een levensdroom waar
Foto: © SC

Zondagmiddag heeft de Italiaanse club AC Fiorentina op zijn website officieel bekendgemaakt dat Anthony Vanden Borre volgend seizoen voetbalt in het Stadio Artemio Franchi. De rechtermiddenvelder kijkt alvast rijkhalzend uit naar zijn avontuur in de Serie A als we de Italiaanse krant Corriere dello Sport erop nalezen.

"Ik maak een levensdroom waar met Fiorentina. Het is een eer om het shirt te mogen aantrekken waarmee ik vroeger Gabriel Batistuta en Manuel Rui Costa zag schitteren. Toen ik op de hoogte werd gebracht van de interesse van Fiorentina, wist ik dat ik niet mocht twijfelen. In mijn vrije tijd leer ik al Italiaans", aldus de belofteninternational die straks meedoet op het EK in Nederland.

Vanden Borre hoopt wel dat hij een eerlijke kans zal krijgen in Firenze. "Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar ik heb nog heel wat progressiemarge. Cesare Prandelli (de trainer, red) is de beste coach die je naar verluidt als jongere kan tegenkomen. Ik zal er dan ook alles aan doen om hem niet te ontgoochelen", aldus de op een zijspoor geraakte speler van Anderlecht.

De Italiaanse pers ziet Vanden Borre als een concurrent voor de Tsjechische international Tomas Ujfalusi. "Hij is een goede speler, maar ik ken nog niet veel van mijn toekomstige ploegmaats. Op het EK voor beloften wil ik er wel al enkele leren kennen", besluit een ambitieuze Vanden Borre.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties