Robin Jacobs van Lierse naar Berchem
Steven Bologne
| 0 reacties
Robin Jacobs van Lierse naar Berchem
Foto: © SC

Vierdeklasser Berchem Sport heeft vanavond de onderhandelingen met Robin Jacobs van SK Lierse afgerond. Deze 19-jarige middenvelder werd vorige zomer nog overgeheveld van de B-kern naar de A-kern op het Lisp. Hij ondertekende een overeenkomst voor één seizoen.
 
Robin Jacobs is afkomstig uit de jeugdschool van Kessel en is sinds 1992 aangesloten bij de Pallieters. Hij mocht op het Lisp een aantal keren op de bank zitten, het afgelopen half seizoen werd hij uitgeleend aan tweedeklasser Dessel Sport. Jacobs kan zowel achterin als op het middenveld uit de voeten. 
 
Met deze transfer sluit Berchem zijn transfer activiteiten af. Sportief verantwoordelijke Marc De Mulder wist in totaal elf nieuwkomers te strikken, en liet evenveel spelers bijtekenen. Berchem viert volgend seizoen zijn 100-jarig bestaan en wil dat graag vieren met een promotie, de inkomende transfers zijn alleszins in die optiek gemaakt.
 
In: David Van Steen (Schoten, Kristof Van Damme (Germinal Beerschot), Sven Van Der Heyden (Willebroek), Robin Jacobs (Lierse), Tommy Meire (Willebroek), Jonas Cornelissens (Lint), Arnaud Bras (Grimbergen), Imad Amazou (Ukkel), Wesley Geuens (Nieuwmoer), Sander Yzewijn (Temse) en Jürgen Simeons (WS Woluwe)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties