Wolfaert nieuwe doelman van Berchem

Steven Bologne
| 0 reacties
Wolfaert nieuwe doelman van Berchem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks enkele foutieve berichtgevingen in de media bereikte de 21-jarige Alan Wolfaert pas dinsdagavond een overeenkomst met vierdeklasser Berchem Sport. De doelman komt over van tweedeklasser Waasland waar hij concurrentie kreeg van monument Tom Hofman en nieuweling Dimitri Verhulst.
 
Wolfaert genoot zijn jeugdopleiding bij Antwerp, Germinal Beerschot en KV Mechelen. Hij trok zijn carrière in een eerste elftal op gang bij Rupel Boom maar brak pas echt door het seizoen nadien bij Berchem Sport. Na een seizoen waarin hij zich ontpopte tot een vaste waarde versierde hij een transfer naar Waasland, daar kreeg hij vorig seizoen echter weinig speelkansen en koos nu voor een terugkeer naar Berchem. 

Berchem zocht de voorbije dagen nog naar een doelman aangezien Joâo Monteiro voor werkverplichtingen de komende drie jaar naar Dubai vertrekt. "Vorige week vertelde mijn manager dat Berchem nog naar een vervanger zocht en van dan af is het zeer snel gegaan", blikt Wolfaert terug. "Ik hou goede herinneringen over aan mijn eerste jaar op deze club. Het is een club met veel fans en waar ik nagenoeg een gans seizoen onder de lat heb gestaan. De concurrentie met David Van Steen schrikt me niet af, de beste speelt gewoon. Ik kom versterkt terug van mijn avontuur in Waasland, ik heb er enorm veel bijgeleerd", aldus Wolfaert.   
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties