Verhaegen: 'Sonck is geen optie'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Verhaegen: 'Sonck is geen optie'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het staat zo goed als vast dat François Sterchele Germinal Beerschot zal verlaten, hoewel er nog veel onzekerheid bestaat over wie zijn toekomstige werkgever zal zijn. De spits van de Antwerpse club heeft nog enkele ploegen die hem willen aantrekken. Club Brugge, Standard en Derby County zijn nog in de race, terwijl Anderlecht en Heerenveen al hebben afgehaakt.

Niet enkel het vertrek van Sterchele doet heel wat stof opwaaien, ook rond de mogelijke vervanger doen allerlei geruchten de ronde. Momenteel circuleren de namen van Bancé, De Sutter en Roussel in de wandelgangen van het Kiel. Ook hier en daar hoort men de naam van Wesley Sonck, maar daar is helemaal niets van aan zegt Germinal Beerschot-voorzitter Jos Verhaegen.

“We moeten serieus blijven. Het contract dat Sonck nu heeft kunnen wij nooit evenaren. Dat zijn niet onze normen. Ook Sterchele houden kunnen we niet. We moeten niet naïef zijn. Als we over Sonck spreken, kunnen we misschien ook eens polsen achter Eto’o.”, aldus een lachende voorzitter. [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties