Internationaal topvoetbal te Bierbeek

K M
| 0 reacties
Internationaal topvoetbal te Bierbeek
Foto: © SC

In Bierbeek is men weer in geslaagd om een toptornooi met internationale weerklank te organiseren. De vzw Euro-Bierbeek slaagde er maar eventjes in om naast de Belgische top, 8 Europese ploegen te lokken naar hun 22ste editie van het Euro Sportstech Miniementornooi.
 
Zo zullen AZ Alkmaar en Hertha Berlijn voor het eerst aantreden. Daarnaast zullen ook ploegen als Arsenal, PSV Eindhoven, Everton, Schalke 04, RSC Anderlecht, Club Brugge, Racing Genk en Standard Luik op de afspraak zijn. Wil u de talenten van morgen zien, dan is Bierbeek the place to be. Immers spelers zoals Vincent Kompany, Patrick Kluivert, Giovanni Van Bronckhorst, Anthony Vanden Borre, Clarence Seedorf en Maartens Martens hebben gespeeld op de Bierbeekse velden.
 
Het tornooi wordt op 4 augustus op gang getrapt met een voortornooi waarbij 16 teams, waaronder RAEC Mons, Antwerp FC en KV Mechelen, zullen strijden om vier plaatsen in het hoofdtornooi. Dat hoofdtornooi wordt gespeeld op 10, 11 en 12 augustus waarbij de 24 teams in 8 poules worden onderverdeeld.
 
Poules hoofdtornooi:

Groep A: Everton FC, Germinal Beerschot en winnaar voortornooi groep A (VT A)
Groep B: Arsenal FC, STVV en OHL
Groep C: Roda JC, KRC Genk en winnaar VT B
Groep D: Hertha Berlin, RSC Anderlecht en KHO St. Bierbeek

Groep E: Bayer Leverkusen, Club Brugge KV en KSK Beveren
Groep F: Schalke 04, FC Brussels en KSC Lokeren OV
Groep G: AZ, K Lierse SK en winnaar VT D
Groep H: PSV, Standard de Liege en winnaar VT C
 
Bierbeek wordt dus in het weekend van 10, 11 en 12 augustus de place to be wie jeudig internationaal topvoetbal wil zien. Voor meer informatie kan u terecht op www.eurobierbeek.org.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties