Nipt verlies voor Brugge

Club Brugge heeft de wedstrijd tegen Rennes in het Driehoeks- toernooi in Cannes met 1-0 verloren. De ploeg van trainer Jacky Mathijssen verloor van de nummer vijf in Frankrijk.

Club Brugge moest het wel meer dan 50 minuten stellen met een man minder. Geraerts kreeg al vrij vroeg in de wedstrijd de rode kaart onder zijn neus na twee zware tackles.

Het warme weer zorgde ervoor dat er in de eerste helft nauwelijks kansen te noteren viel. Club Brugge kon amper dreigen, maar ook de Franse eersteklasser kon Stijnen nooit aan het werk zetten.

In de tweede helft was er wel meer te zien. Eerste schoot Balaban op de paal en even later kreeg ook Djokic nog een kans, maar een doelpunt volgde er niet. Rennes kwam daarna opzetten en Stijnen moest een paar keer redding brengen. Een kwartier voor tijd moest de goalie zich toch gewonnen geven op een poging van de ingevallen Badiane. Club eindigde tweede in het driehoekstoernooi.
Rennes (Fra) - Club Brugge: 1-0