Filips Dhondt: 'Komst Sonck realistisch'

Kristof Blomme
| 0 reacties
Filips Dhondt: 'Komst Sonck realistisch'
Foto: © SC

De laatste dagen wordt de naam van Wesley Sonck steeds meer aan Club Brugge gelinkt. In Het Laatste Nieuws geven General Manager Filips Dhondt en Guy Bonny, manager van Sonck, tekst en uitleg. 
Wesley Sonck is bij Borussia Mönchengladbach op een zijspoor beland en traint nu al een tijdje mee met de reserven. De aanvaller wil de Duitse club verlaten en sluit geen enkele mogelijkheid uit, ook een terugkeer naar België niet. Bij Club Brugge is er, na het vertrek van Balaban en Yulu-Matondo nog ruimte voor een spits. Sonck is één van de kandidaten om die vacature in te vullen. 

Filips Dhondt: "We willen er nog een spits bij om voorbereid te zijn op blessures. De voorbije weken hebben ons geleerd hoeveel tegenslag je soms tegelijk moet verwerken. We hebben een aantal pistes in gedachten en Sonck neemt daarbij een speciale plaats in. Hij is de enige Belg en heeft het voordeel dat hij onze competitie kent, de aanpassingsperiode zou dus minimaal zijn. De onderhandelingen zijn nog niet dusdanig gevorderd om al over een transfer te spreken, maar de mogelijkheid dat hij komt is realistisch."

Ook Guy Bonny, de manager van Sonck, zegt niet op voorhand nee tegen Club Brugge, integendeel. "Ik heb begrepen dat Club nog pistes bewandeld, maar ik heb een goed gevoel bij de contacten. Ook Wesley heeft een tweede optie, dus we zijn er nog niet, maar als de zaken normaal verlopen gaat het de Brugse kant op. Wesley staat voor alles open, dus ook een terugkeer naar België. Bij Mönchengladbach had hij een zeer goed contract, één dat in België niet haalbaar is, maar wat hem betreft vormt dat geen struikelblok."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties