Vermeersch: 'Winnen van Brussels is simpel'

Vermeersch: 'Winnen van Brussels is simpel'
Foto: © SC

FC Brussels heeft zijn start volledig gemist en prijkt met 0 op 9 op de achttiende plaats in het klassement. Johan Vermeersch, de Brussels-preses, heeft redenen genoeg om zich nog eens te roeren.

"Op de inzet en het engagement van de ploeg tegen Gent heb ik niets aan te merken. Maar ik heb wel mijn bedenkingen bij de tactiek. Ik geloof niet in een systeem zonder flanken. Als trainer zou ik dan ook graag tegen Brussels spelen. Het is echt niet zo moeilijk om tegen ons een gemakkelijke oplossing te vinden om te winnen. Winnen van Brussels is momenteel simpel", aldus Vermeersch in de kranten.

Het ziet er niet meteen naar uit dat Brussels volgende week zijn eerste punten zal verzamelen want dan volgt de stadsderby op het veld van landskampioen Anderlecht. De week nadien zou het wel eens erop of eronder kunnen worden voor coach Albert Cartier. "Tegen Roeselare zal moeten bewezen worden of dit systeem het goede is. Zo niet, zal ik ingrijpen en het hele sportieve apparaat vervangen. Het zal niet enkel de coach zijn die sneuvelt", besluit Vermeersch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties