Tchité op weg naar Santander

Steven Bologne
| 0 reacties
Tchité op weg naar Santander
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het venijn zit duidelijk in de staart van de transferperiode, Santander heeft immers een niet te weigeren bod uitgebracht op aanvaller Mémé Tchité van landskampioen Anderlecht. De speler neemt de aanbieding in overweging en neemt in de komende uren een beslissing, vannacht sluit de transferperiode.
 
De club uit de Spaanse Primera División heeft liefst 7,5 miljoen euro over voor de Congolese spits. Anderlecht zou op die manier het verlies van de Champions League opbrengsten kunnen opvullen. Het nieuws werd inmiddels bevestigd door de makelaar van de 23-jarige aanvaller, Anderlecht zwijgt voorlopig in alle talen.  
 
Tchité kwam in 2006 over van Standard, hij speelde vorig seizoen met paars-wit een beresterk seizoen en scoorde 20 keer in 28 wedstrijden. Hij kreeg voor die prestatie ook de trofee voor Profvoetballer van het jaar en de Ebbenhouten Schoen. In de verkiezing voor de Gouden Schoen eindigde Tchité op de tweede plaats.


Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties