Streaker: 'Wilde vriendin ten huwelijk vragen'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Streaker: 'Wilde vriendin ten huwelijk vragen'
Foto: © SC

De Rode Duivels wonnen woensdagavond met 3-0 van Armenië, maar de meest opvallende figuur op het veld was ongetwijfeld de streaker. De krant Het Laatste Nieuws trok op onderzoek uit en strikte de man zelf voor een interview.

"Ik wilde met mijn naaktloperij de aandacht trekken en de media halen. Om vervolgens in de kranten te kunnen vertellen dat ik mijn vriendin ten huwelijk vraag. Het eerste is gelukt. Op het antwoord van mijn vriendin wacht ik nog. Ze kan er eigenlijk niet om lachen", vertelt Bernard Devresse.

"Ik zie mijn vriendin doodgraag en vond de tijd rijp om haar op een speciale manier ten huwelijk te vragen. Ik liep al 10 jaar met de gedachte om te streaken tijdens een voetbalmatch."

Devresses vriendin kon er echter niet mee lachen. "Ze vindt dat ik de gevolgen van mijn daden niet heb ingeschat. Ze vond de vertoning wansmakelijk. Ik besef dat ik haar liefde zwaar op de proef gesteld heb. Ook mijn ouders begrijpen niet wat me bezielde. Ik vrees ook voor negatieve commentaren bij de ouders die hun kinderen aan onze sportkampen toevertrouwen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties