Club - Anderlecht in twee dagen uitverkocht

Thomas Dubois
| 0 reacties
Club - Anderlecht in twee dagen uitverkocht
Foto: © SC

Vanochtend mochten ze bij de Brugse ticketverkoop het bordje uitverkocht opnieuw voor het raam zetten. De klepper van de 16de speeldag tegen Anderlecht is meer dan een maand op voorhand al uitverkocht. Die wedstrijd vindt plaats op zondagmiddag 16 december. De voorverkoop begon zaterdagavond, vanochtend gingen dan de laatste tickets over de toonbank.
 
Het stadion van Club raakt iedere wedstrijd opnieuw meer en meer gevuld. Daar waar voorzitter Michel D’Hooghe voor het seizoen rekening hield met een terugval van ongeveer 25 %, is daar niets van te merken. Het aantal abonnees schommelt in de buurt van het aantal van vorig jaar en daarnaast ging Club op een enkele keer na nog niet onder de 24.000 toeschouwers.
 
De laatste twee wedstrijden zijn er telkens meer dan 26.000 toeschouwers. Tegen Dender waren dat er 26.071, tegen Zulte Waregem waren alle plaatsjes in de thuisvakken verkocht, goed voor 27.694 toeschouwers. Bij Club moesten ze zelfs enkele mensen ontgoochelen die niet meer aan een ticket raakten.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties