De Boeck wil maatregelen nemen

Maarten Princen
| 0 reacties
De Boeck wil maatregelen nemen
Foto: © SC

De hype rond Cercle Brugge blijft voortduren. De ploeg van trainer Glenn De Boeck blijft de overwinningen aan mekaar rijgen en dat brengt hen na twaalf speeldagen op een derde plaats op slechts drie punten van leider Club Brugge. Vrijdag staat echter de derby Cercle - Club op het programma, een echte topper dus dit seizoen. Het is al enige tijd geleden dat een wedstrijd tussen Cercle en Club ook echt een topper genoemd kon worden. De verwachtingen bij supporters, media en zelfs bij de spelers zijn hooggespannen. Trainer Glenn De Boeck waarschuwt zijn spelers echter voor te veel media-aandacht.

"Mijn ploeg moet de nodige rust en concentratie kunnen vinden voor de volgende partij. Ze moeten 100% klaar zijn voor de topper. In het slechtste geval moeten we ons misschien wat gaan afschermen van de buitenwereld en de media een beetje proberen te ontlopen. Als we van de wedstrijd tegen Club een spektakel willen maken, zal onze voorbereiding ook op en top moeten zijn."

Cercle verwacht vrijdag een recordopkomst en woordvoerder Pol van Den Driessche verwacht dat het record van 22.000 toeschouwers verbroken zal worden. "Na de wedstrijd tegen Club zijn hier al evenveel supporters van Cercle geweest als vorig jaar heel het seizoen. Het gaat ons voor de wind." [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties