Russische transfermarkt al open

Russische transfermarkt al open
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Russische voetbalcompetitie zit er ondertussen al een tijdje op, maar dit betekent niet dat ze er al in een diepe winterslaap zijn verzonken. Terwijl de transferperiode hier pas op 1 januari start, ruilden er in Rusland al enkele spelers van shirt.

Khimki FC, het team van ex-Bruggeling Nastja Ceh, liet al drie spelers vertrekken.  Roman Shirokov, Andrei Tikhonov en Roman Vorobev verdedigen volgend seizoen niet langer de kleuren van het team uit Noord-Moskou.  Ze gaan respectievelijk voor Zenit St Petersburg, Kriliya Sovetov en Saturn Moskou voetballen.  Khimki haalde ondertussen al één versterking binnen.  Het kocht Aleksandr Dantsev weg bij Rostov FK.
 
Zenit haalde naast Shirokov ook al Viktor Faisulin binnen.  Hij komt over van Spartak Nalchik, dat ook al Ricardo Jésus liet gaan naar CSKA Moskou.  Bij de Moskovieten verliet Rolan Gusev dan weer de club en gaat volgend jaar aan de slag bij Dnipro Dnipropetrovsk in Oekraïne.
 
Sergei Kozko gaat volgend jaar in Kazan voetballen.  Hij verruilt FK Moskou voor Rubin.  Shinnik Yaroslavl, één van de promovendi volgend seizoen in de hoogste afdeling, liet Aleksandr Malishev naar tweedeklasser Ural Ekaterinburg gaan. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oekraïense Premier League

Nieuwste reacties