Inter volgt Stijnen en Biglia

Inter volgt Stijnen en Biglia
Foto: © SC

Scouts van Inter waren afgelopen zondag aanwezig op de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht. In de Italiaanse pers viel er dinsdag te lezen dat de Italiaanse club vooral Stijn Stijnen en Lucas Biglia in het oog hield.

Stijnen kan terugblikken op een goede wedstrijd. De doelman had niet al te veel werk op te knappen en als hij al in actie moest komen, had hij bijvoorbeeld een mooie reflex in huis op de kopbal van Marcin Wasilewski. Lucas Biglia speelde een degelijke eerste helft waarin hij Elrio Van Heerden uit de wedstrijd hield en regelmatig een goede diepe bal verstuurde. In de tweede helft had hij echter geen vat meer op Van Heerden en ging hij samen met zijn ploeggenoten onderuit.
 
Inter is effectief op zoek naar doelmannen en centrale middenvelders met het oog op volgend seizoen. Het contract van derde doelman Paolo Orlandoni loopt eind dit seizoen af en tweede doelman Francesco Toldo is al de 36 jaar gepasseerd. Op het middenveld is Inter zijn twee Fransmannen liever kwijt dan rijk waardoor enkel Esteban Cambiasso en Dejan Stankovic overschieten. Stijnen heeft bij Club Brugge nog een contract tot medio 2009 terwijl Biglia nog maar recent een nieuwe overeenkomst tot 30 juni 2012 ondertekende.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties