Cruz bijzonder ontgoocheld in bestuur

Nico Wieme
| 0 reacties
Cruz bijzonder ontgoocheld in bestuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniël Cruz weet niet of er voor hem nog een toekomst is weggelegd bij seizoensrevelatie Germinal Beerschot.

Daniël Cruz is bijzonder ontgoocheld in zijn club Germinal Beerschot. Het contract van de Colombiaanse smaakmaker loopt op het einde van het seizoen af en het zit hem hoog dat het bestuur nog geen enkel teken van leven gegeven heeft om te praten over een contractverlenging. “Ik denk dat het mijn laatste zes maanden bij Germinal Beerschot worden”, laat hij optekenen in Gazet van Antwerpen.
 
“In maart heb ik tegen ondervoorzitter Herman Kesters gezegd dat ik graag wilde blijven, samen met Luciano. Sindsdien heb ik geen enkele concrete aanbieding gekregen. Wat moet ik ervan denken als ze zolang met mij wachten? Dat ze niet zeker zijn over mij, hé.” De technisch begaafde middenvelder steekt zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken. Dat er tussen hem en het bestuur iets gebroken is, kan hij dan ook niet wegsteken. “Ik denk dat met mij hetzelfde zal gebeuren als met Luciano, en geloof me, die wilde hier echt blijven, maar het bestuur heeft te lang met hem gewacht.”
 
Of de bruggen tussen hem en de club helemaal opgeblazen zijn, laat de aanvoerder nog in het midden. “Dit doet pijn. Het liefst van al wil ik bij Germinal Beerschot blijven, ik voel me hier nog altijd thuis. Alleen had ik op iets meer waardering gerekend. Ik trek hieruit mijn conclusies. Dit zijn misschien wel mijn laatste maanden bij Germinal Beerschot”, besluit hij zwaar teleurgesteld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties