Slot heenronde live op Voetbalkrant.com

Slot heenronde live op Voetbalkrant.com
Foto: © SC

Vandaag sluiten we ook bij Voetbalkrant de heenronde af, dat doen we met twee topwedstrijden: Standard – Racing Genk en Cercle Brugge – Charleroi.

Met Cercle – Charleroi staat er in de vooravond een duel op het programma tussen twee ambitieuze teams. Charleroi had vooraf de ambitie om kampioen te spelen, wat nu te hoog gegrepen blijkt. De andere ploeg wou rustig meedraaien in de middenmoot, maar ook dat komt er niet van, meer nog, de ploeg speelt mee in de bovenste regionen. Bij winst springt Cercle opnieuw naar de derde plaats. Vanavond spelen Standard en Racing Genk tegenover elkaar, een duel dat altijd bol staat van de spanning. Standard kan op gelijke hoogte komen van Club Brugge, terwijl Genk mits winst stevig aansluiting vindt met de top.
 
Uiteraard brengen wij van beide duels ruim verslag uit. Eerst en vooral is er de live rechtstreeks vanuit het stadion en achteraf dan een uitgebreid verslag en als toetje interviews met de protagonisten van de avond.
 
De live volgen is niet moeilijk. U kan rechtstreeks naar het live venster gaan door op de homepagina op ‘Open het live venster’ te klikken. Daar kan u de tussenstand van de wedstrijd volgen en zo een spetterende voetbaldag beleven achter uw scherm.
 
De wedstrijden van de avond:
18 uur: Cercle Brugge – Charleroi
20.30 uur: Standard – Racing Genk  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties