Roelandts belooft SVZW beterschap

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Roelandts belooft SVZW beterschap
Foto: © SC

Kevin Roelandts scoorde afgelopen weekend het enige doelpunt in de met 1-0-gewonnen wedstrijd tegen FC Brussels. Globaal gezien presteerde de ex-Bruggeling zwak in de heenronde, maar hij belooft beterschap.

Kevin Roelandts kon tot nog toe de verwachtingen niet inlossen bij SV Zulte-Waregem. De ex-speler van Club Brugge kwam niet vaak van de bank af. Desondanks was hij vorige zaterdag wel de matchwinnaar tegen FC Brussels. Een wedstrijd die de West-Vlamingen op basis van het spel niet verdienden te winnen. 

"Ik presteerde zwak en de ploeg deed het prima zonder mij in de ploeg. Ik moet dan ook in de eerste plaats naar mezelf kijken. Ik kon niet brengen wat ik zelf verwachtte", aldus de Oostkampenaar in de krant Het Nieuwsblad.

"Ik weet dat de tweede ronde absoluut beter zal moeten", weet Roelandts verder nog. "Kevin krijgt veel krediet, maar als het slecht is, ben ik natuurlijk verplicht om maatregelen te treffen", gaat Francky Dury, de coach van Zulte-Waregem verder. "De tijd begint wel te dringen want hij is er toch al 25", besluit een strenge Dury.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties