Van Holsbeeck: 'Geen zotte dingen doen'

Nico Wieme
| 0 reacties
Van Holsbeeck: 'Geen zotte dingen doen'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Zoals u eerder op de dag bij Voetbalkrant kon lezen, gonst het van de transfergeruchten bij Anderlecht. De landskampioen zou graag tijdens de winterstop Guillaume Gillet en Tom De Sutter aantrekken. Manager Herman Van Holsbeeck reageert op die verhalen.

“We hebben al Thomas Chatelle en Stanislav Vlcek aangetrokken”, zegt manager Herman Van Holsbeeck in de kranten. “We zullen nog een inspanning doen, maar we zijn niet van plan om zotte dingen te doen.”
 
"We weten dat onze problemen op het offensieve vlak liggen. Maar met de twee transfers en de terugkeer van Serhat Akin, Nicolas Frutos en Mbark Boussoufa moeten we voldoende gewapend zijn”, aldus Van Holsbeeck.
 
De Anderlechtmanager ontkent met klem dat paars-wit belangstelling toont voor Nikola Lazetic, de 29-jarige aanvallende middenvelder van Torino. “Dat is slechts een gerucht verspreid door managers.”
 
Voor Walter Baseggio, Mbo Mpenza en Cyril Théréau zou er geen plaats meer zijn op Anderlecht, maar het vernoemde drietal kan op weinig interesse rekenen van andere clubs. Volgens de kranten wordt de Franse spits onder druk gezet om het bod van Steaua Boekarest te aanvaarden.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties