Dundee United heeft er drie aanwinsten bij

De Nijs Michael
| 0 reacties
Dundee United heeft er drie aanwinsten bij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de meeste mensen was 1 januari een vrije dag, dat was echter niet zo voor de bestuursleden van de Schotse topklasser Dundee United. De club kon op de eerste dag van dit jaar namelijk drie inkomende transfers en één contractverlenging afwerken.

Zo werd Danny Grainger aangetrokken, de verdediger komt over van rode lantaarn Gretna. De Engelsman tekende een contract voor drie jaar bij de subtopper. Daarnaast kan Dundee United vanaf heden ook rekenen op de diensten van Eric Odhiambo, de aanvaller komt op huurbasis over van het Engelse Leicester City. De overeenkomst met de 18-jarige spits loopt tot het einde van dit seizoen. Tevens werd de eerder aangekondigde transfer van Danny Swanson afgerond, de 18-jarige middenvelder komt over van Berwick Rangers. Tot slot werd ook werk gemaakt van de contractverlenging van doelman Grzegorz Szamotulski, de Pool ligt nu tot begin 2009 onder contract bij het team uit Dundee.

In de met 4-1 gewonnen match tegen Hearts stond nieuwkomer Grainger meteen in de basis, hij speelde de volledige wedstrijd. Swanson viel in na een uur en Odhiambo mocht vlak voor tijd voor het eerste van de Schotse competitie proeven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties