UPDATE: Von Schlebrügge is van Brøndby

Mathias Dumarey
| 0 reacties
UPDATE: Von Schlebrügge is van Brøndby
Foto: © SC

Bij RSC Anderlecht is er alvast een verdediger op overschot vertrokken. Max Von Schlebrügge is definitief vertrokken naar de Deense topclub Brøndby IF.

Eerder op de dag kon u op Voetbalkrant.com lezen dat Max Von Schlebrügge naast Brøndby IF ook naar FC Kopenhagen en FC Midtjylland kon. Nu is de kogel door de kerk. De Zweed tekende voor vier seizoenen bij Brøndby IF. 

Von Schlebrügge (29) speelde maar een jaar in het Anderlecht-shirt. In de vorige wintertransferperiode werd de verdediger weggehaald bij Hammarby. Een basisplaats veroveren zat er nooit in voor de international. 

Von Schlebrügge wil opnieuw voor de Zweedse nationale ploeg spelen en zolang hij niet speelde bij paarswit, zat een selectie er niet in. Anderlecht en Von Schlebrügge kwamen dan ook overeen dat een vertrek niet uit te sluiten viel. Anderlecht had al een akkoord met Brøndby en nu zijn ook club en speler eruit. 

Von Schlebrügge speelde in totaal acht competitiewedstrijden voor RSC Anderlecht. Hij scoorde één keer. Het was de gelijkmaker dit seizoen op het veld van Excelsior Moeskroen. Paarswit zou er uiteindelijk in de slotminuten nog een 1-2-overwinning uit de brand slepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties